Lash extensions aftercare

Jeg anbefaler, at du holder dine nye vipper væk fra varme temperaturer i de første 6 timer, herunder varme brusere, sauna,  dampbad, ansigtsdampere.

NO GO
Brug ikke vippecurler og vandfast mascara må ikke benyttes på vipperne. Det er generelt ikke en god idé at bruge mascara på dine vippeforlængelser.

Du bør undgå at få olie, øjen- og ansigtscreme i nærheden af dine extensions. Olie har en opløsende effekt på den lim man bruger til påsætningen. 

Hvis det er muligt, skal du ikke sove med ansigtet/vipperne nedad i en pude, da dette kan beskadige vipperne eller få dem til at falde af.

RENGØRING
Når du rengør dine vipper, skal du gøre det så forsigtigt som muligt for at undgå at trække dem ud.
Kraftig gnidning kan  resultere i tab af nogle af dine naturlige vipper, så vær forsigtig med at gnide dig i øjnene.

Det bedste rengøringsmiddel/rens som fjerner snavs og opløser olie er “Lash Bath” som du kan købe i klinikken. For at holde dine vipper flotte og i den rigtige retning, skal du nænsomt børste dine vipper dagligt, brug en blød og ren mascarabørste til at børste. Undgå at hive og pille i vipperne.


INDIVIDUEL TILGANG OG KONSULTATION

En certificeret vippestylist forstår vigtigheden af en grundig konsultation. Dette giver ikke kun mulighed for at skræddersy behandlingen efter dine ønsker, men det sikrer også, at eventuelle allergier eller bekymringer håndteres professionelt.

Infills er en god måde at holde dine vipper flotte i længere tid. Det er meget individuelt hvornår det er tid, men som regel er det hver anden til tredje uge (eller når du kan se at du har brug for det) Book gerne tid til en vippeopfyldning på telefon 30207919

Ønsker du vipperne aftaget, bør du få det gjort hos en certificeret vippetekniker, for at undgå at skade dine naturlige vipper.  HAR DU FÅET LAVET VIPPER HOS byREINAU, aftager jeg dem gratis.